Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (2024)

Zoals het grootste deel van het land zijn we schaamteloos geobsedeerd door Estée Lauder’s Double Wear Foundation. Het heeft een cultstatus bereikt en niet voor niets. De foundation is zowel lichtgewicht als volledige dekking, hij blijft de hele dag zitten en er zijn maar een paar druppels nodig om je hele gezicht te bedekken. Geliefd bij beroemdheden van heinde en verre (plus veel van ons normale mensen), glijdt Double Wear met een prijs van €47,49, op je huid en geeft je een prachtige basis met een satijnen afwerking, waardoor je huid straalt. Veel mensen vragen zich af: is er een betaalbaardere, vergelijkbare optie, ofwel een Estée Lauder Double Wear foundation dupe?

Hoezeer we het aanbod van Estée ook waarderen, ons banksaldo voldoet niet altijd aan onze behoeften. Het is moeilijk om van het origineel af te wijken als je er al zo lang verliefd op bent, maar als je een maand lang erg mager bent, ben je misschien op zoek naar een dupe om je over te halen. Gelukkig voor ons hebben beautyfanaten van over de hele wereld in de loop der jaren een aantal echt goede dupes gevonden die iedereen (inclusief misschien zelfs jij) voor de gek zullen houden. Hier zijn de beste Double Wear dupe-stichtingen die lovende recensies hebben gekregen, plus enkele die we zelf hebben getest (zijn we niet aardig?):

Top 8 Estée Lauder Double Wear foundation dupe

1. NYX Professional Makeup Can’t Stop Will’t Stop Full Coverage Foundation

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (1)
Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (2)

De NYX foundation biedt een matte afwerking met volledige glanscontrole en is het perfecte veganistische alternatief voor dubbele slijtage. De formule is geschikt voor alle huidtypes en biedt een medium tot opbouwbare dekking. Oh, en met maar liefst 24 tinten vind je je ware match, geen probleem.

Review: “Omg deze foundation geeft je een vlekkeloze teint. Deze make-up budgett niet, zelfs niet als je je in het zweet werkt. Dit is nu mijn go-to foundation. Het is zeker de moeite waard om in te investeren en het geld meer dan ook waard. Ik heb zoveel complimenten over mijn huid gehad sinds ik deze foundation gebruik.”

2. L’Oréal Paris Infallible 24Hr Fresh Wear Foundation

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (3)
Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (4)

Deze foundation is zo licht dat je vergeet dat je hem draagt. Verkrijgbaar in 26 tinten, het gaat 24 uur mee, is transfer-proof, life-proof, party-proof en waterdicht. De afdronk is niet bedauwd maar niet mat, het is een mooi middenklasse product. Het heeft SPF 25 en heeft in zijn tijd menig luxe foundation-gebruiker geconverteerd.

Review: “Dit product is geweldig! Nadat ik €48 had uitgegeven aan de Double Wear, maar de afwerking niet echt mooi vond, dacht ik dat ik misschien een goedkoper alternatief moest proberen! Ik zal nooit meer achterom kijken. Het heeft een mooie afwerking, niet te bedauwd of mat. Ik heb geen vlekken gehad na gebruik en ik heb opmerkingen gehad over hoe onberispelijk mijn gezicht eruitziet zonder de cake-afwerking.”

3. Catrice Liquid Make-Up HD Liquid Coverage Foundation

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (5)
Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (6)

Deze lichtgewicht foundation levert een matte afwerking die niet uitsmeert, budgetteert of overdraagt. Ideaal voor alle huidtypes, het heeft honderden vijfsterrenrecensies vanwege het vermogen om over de huid te glijden, zonder in poriën of fijne lijntjes te zakken. Het geeft een natuurlijke maar glanzende finish en is geschikt om overdag of ‘s avonds te dragen. Het is ook vrij van parabenen, dierproefvrij en veganistisch.

Review: “Deze foundation heeft wonderen voor mij verricht! Mijn huid is een combinatie van vettig en droog, maar toch glijdt deze foundation gemakkelijk over mijn huid, zonder aan de droge plekken te hechten. Het is gemakkelijk te blenden en geeft een volledige dekking. En het blijft de hele dag zitten!! Het is een vrij matte afwerking, maar ziet er nog steeds heel natuurlijk en licht uit. Absoluut de beste foundation die ik heb geprobeerd, en ook nog eens redelijk geprijsd!”

4. Revlon Colorstay Foundation

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (7)
Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (8)

Met een groot aantal tinten om uit te kiezen en het toegevoegde hyaluronzuur, is deze foundation comfortabel en past bij veel huidtinten. Er is een gecombineerde/vette huid en een normale/droge huidversie, dus u kunt kiezen welke het beste bij u past. Het is opbouwbaar, medium tot volledige dekking, vocht- en zweetbestendig en heeft zelfs SPF 15.

Review: “Ik gebruik meestal Double Wear van Estee Lauder, maar was het zat om er bijna € 48 voor te betalen als ik elke dag make-up draag. Iemand zei dat dit de hele dag blijft zitten en dacht dat het misschien goed zou zijn voor werk als alternatief. Het is zo goed Het heeft volledige dekking, voelt licht aan en gaat letterlijk de hele dag mee! Ik stond om 7 uur op, droeg het de hele dag en droeg het uiteindelijk om te sporten omdat ik geen tijd had om het af te wassen en het was nog steeds overal onberispelijk behalve mijn neus, maar ik zal dit vergeven, want het was 21:00 uur toen ik het controleerde. Het is een mat effect, dus ik zou een goede hydraterende moisturizer aanbevelen voor en na het dragen.”

5. Maybelline Superstay 24H Foundation

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (9)
Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (10)

Deze foundation van Maybelline is iets lichter dekkend dan sommige andere, maar heeft nog steeds geen probleem om roodheid en acne aan te pakken. Het is licht van gewicht, er is een groot aantal kleuren om uit te kiezen en het gaat de hele dag mee.

Review: “Geweldig product en ook nog zo goedkoop! Ik heb mijn NARS ingeruild voor deze en de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Voeg een extra laag toe als je de voorkeur geeft aan een vollere dekking.”

6. Maybelline Fit Me! Matte en Poreless Foundation

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (11)
Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (12)

Met een medium tot lichte dekking, geeft deze gemakkelijk mengbare foundation je een volledig airbrushed en porless look, net als Double Wear. Het voelt licht aan op de huid en de matte afwerking betekent dat het een match made in heaven is voor mensen met een vettere teint.

Review: “Dit is een geweldige foundation, betaalbaar en geweldige dekking. Zeer licht om te dragen en langdurig. Het is ook zeer zacht voor de huid, het irriteert de poriën en acne niet. Ik raad deze foundation echt aan aan degenen die een goedkopere foundation met uitstekende kwaliteit. :)”

7. W7 Legend Foundation

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (13)
Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (14)

Trouwe gebruikers van Double Wear hebben gezworen dat deze foundation van W7 de ideale foundation is voor je look voor overdag als je je Double Wear bewaart voor een avondje uit en speciale gelegenheden. Hij dekt goed, is niet te zwaar en blijft de hele dag zitten. Het enige nadeel is echter het ontbreken van tinten.

Review: “Ik gebruik altijd Estee Lauder double wear foundation, maar ik wilde zien of er een goed alternatief was, dus ik keek op internet en ontdekte dat dit ten zeerste werd aanbevolen en Ik kan zien waarom! Natuurlijk zal geen enkele foundation geschikt zijn voor elke persoon, maar dit werkte zeker voor mij, het ging net als Double Wear en bleef de hele dag op zijn plaats (met een poeder erop, maar dat heb ik altijd gedaan) . Ik krijg normaal Desert Beige in Double Wear en probeerde Sand Beige in deze en was erg blij met de match. Veganistisch, goede prijs en kwaliteitsproduct!”

8. Ps Perfect Color Matte Foundation

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (15)
Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (16)

In 2018 ging deze stichting viraal vanwege de overeenkomsten met Double Wear, maar met een prijskaartje van slechts €3. KOOPJE. Er is niet een enorm scala aan kleuren en het is een faff om het niet online te kunnen kopen, maar je kunt niet voorbijgaan aan de ophef die deze foundation maakte toen deze werd uitgebracht.

Review: “100% de beste foundation die ik ooit heb gebruikt. Perfecte volledige dekking en een dupe voor Estee Lauder. Langhoudend en gemakkelijk te blenden. Zeer lichtgewicht op de huid en is super betaalbaar!”

Kun je het origineel niet weerstaan? We zullen deze link hier neerzetten, voor het geval dat…

Hoe kan ik cakey foundation voorkomen?

Zware foundations zijn fantastisch om die droom IG-vlekkeloosheid te krijgen, maar IRL zware dekking kan barsten, er glanzend uitzien en de algehele look gewoon wegnemen. We raden aan om je gezicht grondig voor te bereiden door te hydrateren en te primen voordat je foundation aanbrengt. Zo krijgt je gezicht de juiste basis en wordt de formule gelijkmatiger en natuurlijker aangebracht. We raden ook aan om een ​​make-upborstel te gebruiken voor het aanbrengen, omdat dit je meer controle geeft over hoeveel product je aanbrengt en waar.

Hoe herken ik de ondertoon van mijn huid?

Het kiezen van een foundation met de juiste ondertoon is de eerste stap om er perfect uit te zien, maar het is niet altijd gemakkelijk om te weten welke ondertoon je huid heeft. Onze beste tip is om gewoon na te denken over welke kleur je huid krijgt als je bruin wordt – als je een oranje/roze tint krijgt, heb je waarschijnlijk roze ondertonen, maar als je een olijf- en gouden tint krijgt, heb je waarschijnlijk gele ondertonen.

U leest: 8x de beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe

Ook populair: Top 9 beste setting spray van Kruidvat voor langdurige make-up

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8! (2024)

FAQs

Beste Estée Lauder Double Wear foundation dupe - Dit is de top 8!? ›

The Etude Foundation is definitely a great Estee Lauder Double Wear Dupe, but it has some limitations. If they could add (way) more shades to their shade range, Etude would be the biggest winner!

What foundation is equivalent to Estee Lauder Double Wear? ›

The Etude Foundation is definitely a great Estee Lauder Double Wear Dupe, but it has some limitations. If they could add (way) more shades to their shade range, Etude would be the biggest winner!

How do I know what shade my Estee Lauder foundation is? ›

Estée Lauder foundations are divided into three categories; cool (C), neutral (N), and warm (W)—dependent on your undertone. If you have cool undertones, your skin has a rosy pink tone and probably burns in the sun. If you have warm undertones, your skin has a golden, olive, or yellow tint and tans easily.

Why is Estee Lauder Double Wear so expensive? ›

The reason why Estée Lauder is so expensive is that the foundation and products are really high quality. The double wear foundation even though there are dupes, really lives up to its name and the quality of the ingredients are top notch.

What companies are comparable to Estee Lauder? ›

Estee Lauder's competitors and similar companies include Unilever, Colgate-Palmolive, Johnson & Johnson, Procter & Gamble, Coty, L'Oreal, Beiersdorf, CHANEL, AMOREPACIFIC and Shiseido. The Estée Lauder Companies is a manufacturer and marketer of skincare, makeup, fragrance, and hair care products.

What skin type is Estee Lauder Double Wear for? ›

Plus, we're the long-wear makeup experts. Whether you're looking for a foundation for oily skin, dry skin, or normal/combination skin, the Double Wear Collection is makeup that keeps up with your busy day. It's our best full-coverage foundation and best long-wear foundation.

How do you tell if a foundation shade is right for you? ›

Take a good look at the veins on your wrist under natural light for an easy way to determine your undertone. If your veins look green, it is likely you have warm undertones; if they are blue/purple, you have cool undertones. If they appear blue/green or match your skin colour, you most likely have neutral undertones.

How do I know what foundation undertone I am? ›

One of the quickest and the most common ways to determine your undertone is to check the insides of your wrist. If your veins appear blue or purple, you have a cool undertone. If they look green, you're warm. If you're having a hard time narrowing down between blue or green, you most likely have a neutral undertone.

Is Estee Lauder 2N1 lighter than 3N1? ›

You're welcome! A shade lighter than 3N1 Ivory Beige, will be 2N1 Desert Beige.

What is the best seller of Estee Lauder? ›

Best Sellers
  • Double Wear. ...
  • Double Wear. Sheer Long-Wear Makeup SPF 20. ...
  • Double Wear. Stay-in-Place Flawless Wear Concealer. ...
  • Futurist Aqua Brilliance™ Watery Glow Primer. ...
  • Pure Color Envy. Lip Repair Potion. ...
  • Sumptuous Extreme. Lash Multiplying Volume Mascara. ...
  • Estée Lauder Pleasures. Eau de Parfum Spray. ...
  • White Linen. Eau de Parfum Spray.

Is Estee Lauder Double Wear suitable for mature skin? ›

Who should use Estee Lauder Double Wear? Suitable for all skin types but is great for people with dark spots, pigmentation, blemishes, and uneven skin tone. This means it will suit mature, and acne-prone skin.

Why is Estee Lauder dropping? ›

Key Data Points. In the 2023 third fiscal quarter (ended March 31), sales declined 12% from last year, and earnings per share (EPS) were down from $1.53 last year to $0.43 this year. That dramatic decrease was partly due to a much higher tax rate in some of its global locations, and unfavorable foreign currency rates.

How do you make Estee Lauder Double Wear look dewy? ›

Foundation + Advanced Night Repair Serum = Dewy Finish
  1. Mix 2 drops of the Estée Lauder Advanced Night Repair Serum with the Double Wear Foundation.
  2. Blend onto the face, working from the centre out.
  3. Tap the ANR Serum onto the high points of the cheekbones for an extra dewy glow.

How do I find the same shade of foundation? ›

There are three key factors in finding the right foundation shade – understanding your skin tone and undertone, swatch testing, and updating your shade with the seasons to ensure a perfect foundation match all year 'round.

What shade is 2N1 Estee Lauder? ›

Estee Lauder 2N1 Desert Beige is described by the brand as "Light to medium beige with warm undertones." It is a shade in the Double Wear Stay-in-Place SPF 10 Liquid Foundation range, which is a liquid foundation with a semi-matte finish and medium coverage that retails for $42.00 and contains 1 oz.

Is Estee Lauder Double Wear foundation silicone or water based? ›

Estes Lauder Double Wear is silicone based so you shouldn't be having an issue if you're using a silicone base primer and are allowing your moisturizer enough time to sink into the skin before applying your makeup.

Top Articles
Latest Posts
Recommended Articles
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6348

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.