Shelly 12 kommentarer
Hoppa till receptSkriv ut recept
Spara
Mina favoriter
Slow Cooker French Dip Smörgåsarär så lätta att göra, och de är alltid en familjefavorit. Fullpackade med smakrikt nötkött och sliskig provolone, kommer dessa hemlagade smörgåsar att ta sig in på din veckovisa måltidsplan!
Innehållsförteckning
- Lätt Slow Cooker French Dip Smörgåsar
- Vad är en French Dip Sandwich?
- Vad du behöver
- Hur man gör franska dipsmörgåsar
- Tips för de bästa franska doppsmörgåsarna
- Serveringsförslag
- Kan franska doppsmörgåsar göras i förväg?
- Hur man lagrar och värmer upp rester
- Kan jag frysa extramaterial?
- Skaffa receptet
Lätt Slow Cooker French Dip Smörgåsar
Jag har gjort versioner av denna Slow Cooker French Dip Sandwich i flera år. Ibland har jag tillsatt pepperoncini till dem, ibland en brun sås, ibland BBQ-sås... men jag kommer alltid tillbaka till det klassiska. Dessa smörgåsar är i princip allt du älskar med fransk löksoppa i en rörig, läcker smörgås med smörat, rostat bröd och massor av ost. De är inte bara oemotståndliga, utan de är vansinnigt enkla att göra. Du dumpar bara dina ingredienser i din slow cooker och om några timmar är du redo att äta.
Vad är en French Dip Sandwich?
En fransk dippsmörgås är en varm, rostad smörgås med tunt skivat nötkött och smält ost. Smörgåsen doppas sedan i den smakrika "au jus"-såsen, vanligtvis gjord av pannjuice, men som finns i slow cookern i det här fallet.
Vad du behöver
Vad ingår i denna slow cooker-smörgås? Samla ihop dessa ingredienser för att börja:
- Nötkött:Använd en 3-4 pund chuckstek, med överflödigt fett trimmat.
- Krydda:1 paket Löksoppa Mix, vitlökspulver och stekkrydda (som Montreal).
- Lök:Du behöver 1 stor gul lök, skivad.
- Buljong:Nötbuljong är såklart godast här eftersom man jobbar med nötkött.
- Flasköl:Använd en 12 ounce flaska.
- Smör:Saltad eller osaltad, skivad.
- Bröd:Du behöver 12 rullar – ett par franska baguetter fungerar också.
- Ost:24 skivor Provolone eller Gruyere ost.
Vilken typ av kött att använda
Jag gillar att använda en nötchuckstek. När den är mest genomstekt skivar jag den och låter den sedan koka färdig färdigskivad till smörgåsarna. En rumpstek kommer också att fungera bra.
Vilken typ av bröd att använda
Jag brukar använda en fransk baguette eller hoagierullar, men egentligen vill du bara använda vilken typ av bröd som helst som är ganska robust (så att du kan doppa det).
Hur man gör franska dipsmörgåsar
Att göra franska dippsmörgåsar är inte mycket svårare än att bygga dina vanliga deli-köttsmörgåsar. Först kryddar och tillagar du köttet i slowcookern, sedan förbereder du brödet och osten och till sist lägger du ihop allt.
Placera köttet i din stora långkokare:Strö löksoppablandning, vitlökspulver och stekkrydda ovanpå. Lägg i lök och häll buljong och öl ovanpå. Tillsätt smör och täck. Koka på hög temperatur i 4-5 timmar.
Skiva köttet:Ta bort köttet från den långsamma kokaren och skiva på diagonalen. Återgå till långsamkokaren och låt koka ytterligare en timme.
Värm ugnen till stekning (när den är redo att serveras):Smör sedan rullarna och lägg under broilern i 30-45 sekunder tills de är lätt rostade.
Smält osten:Lägg 2 skivor ost på varje rulle och sätt tillbaka i ugnen för att smälta ost, 25-30 sekunder. Toppa varje rulle med kött och lök.
Servera och njut:Servera med en skål au jus att doppa.
Tips för de bästa franska doppsmörgåsarna
Hur får du bästa resultat med dina franska dipmackor? Jag har ett par tips för det:
- När ska man ta ut köttet:Jag tog bort köttet när det var mest tillagat. Du kan absolut hoppa över den här delen och låta köttet koka tills det går att strimla; Jag gillar bara dessa smörgåsar med köttet skivat istället för strimlat.
- Vilken ost ska man använda:Du kan använda antingen provolone eller gruyere ost på dessa! Egentligen skulle nästan vilken ost som helst vara utsökt, men provolone och gruyere är mina favoriter.
- Tips för att tillaga kött:Tillagningstider för långsam tillagning kan variera – om du inte tror att köttet är genomstekt, låt det definitivt koka längre. Å andra sidan, om du tror att ditt kött riskerar att bli överdrivet, dra ut det och börja bygga smörgåsar.
Serveringsförslag
Vad passar med franska dipmackor? Så många saker! Här är några av mina favoriter:
- Makaroner och ost:Så länge du inte har något emot de extra kolhydraterna är denna kombination en dröm!
- Pommes frites:Ugnsstekt klyftpotatis vore gott också.
- Ättiksgurka:Pickles och smörgåsar går bara ihop, vet du?
- Sallad:För en lätt, hälsosam sida, gör dig själv en grönsallad.
Kan franska doppsmörgåsar göras i förväg?
Ja! Nåväl, nötköttet till smörgåsarna kan vara i alla fall. Koka nötköttet i 4-5 timmar, men skiva det inte. Låt den svalna och förvara den sedan i insatsen på slow cookern, tillsammans med juicerna. Täck toppen av insatsen och kyl tills du är redo att göra resten av smörgåsen. Fortsätt sedan som dikterat, med ännu bättre smaker!
Hur man lagrar och värmer upp rester
Förvara chucksteken med au jus i en lufttät behållare i kylen i 4-5 dagar. När du vill värma upp det igen, lägg köttet och dipsåsen i långsamkokaren tillsammans och värm på låg i 1-2 timmar. Bygg sedan en macka till!
Kan jag frysa extramaterial?
Säker! Frys in nötköttet med au jus i en lufttät behållare i 2-3 månader. Se till att låta den tina i kylen över natten innan du använder den igen.
Låt mig veta vad du tycker!
Skriva ut
Slow Cooker French Dip Smörgåsar
★ 5 stjärnor ☆ ★ 4 stjärnor ☆ ★ 3 stjärnor ☆ ★ 2 stjärnor ☆ ★ 1 stjärna ☆ Inga recensioner
- Författare: Kakor och koppar
- Förberedelsedags: 5 minuter
- Tillagningstid: 6 timmar
- Total tid: 6 timmar 5 minuter
- Avkastning: 12smörgåsar1x
- Kategori: Slow Cooker
- Metod: Slow Cooker
- Kök: amerikansk
Betygsätta
Beskrivning
Slow Cooker French Dip Smörgåsarär så lätta att göra, och de är alltid en familjefavorit. Fullpackade med smakrikt nötkött och sliskig provolone, kommer dessa hemlagade smörgåsar att ta sig in på din veckovisa måltidsplan!
Ingredienser
Skala
- 3–4pund chuckstek, överflödigt fett trimmat
- 1paket Löksoppa Mix
- 2 teskedarvitlökspulver
- 1 1/2 matskedarstekkrydda (som Montreal)
- 1stor gul lök, skivad
- 1 koppköttbuljong
- 1(12 uns) flaska öl
- 1/4 koppsmör, skivat
- 12rullar
- 24skivor Provolone eller Gruyere ost
Instruktioner
- Lägg köttet i din stora långkokare. Strö löksoppablandning, vitlökspulver och stekkrydda ovanpå. Lägg i lök och häll buljong och öl ovanpå. Tillsätt smör och täck. Koka på hög temperatur i 4-5 timmar.
- Ta bort köttet från den långsamma kokaren och skiva på diagonalen. Återgå till långsamkokaren och låt koka ytterligare en timme.
- För att servera förvärm ugnen att steka.
- Smöra rullarna och lägg under broilern i 30-45 sekunder tills de är lätt rostade.
- Lägg 2 skivor ost på varje rulle och sätt tillbaka i ugnen för att smälta ost, 25-30 sekunder.
- Toppa varje rulle med kött och lök.
- Servera med en skål au jus att doppa.
Nyckelord:franska dip smörgåsar, bästa franska dip smörgås recept
Vill du spara detta recept?
Spara recept
Mina favoriter
Hitta fler recept som detta:
- Nötkött middagar
- Middagsidéer
- Recept
- Slow Cooker
Fler middagsidéer att prova
Letar du efter fler enkla middagsrecept? Prova dessa:
- Philly Cheesesteak Mac and Cheese
- Tater Tot gryta
- Ofyllda skal
- Spaghetti och köttbullsoppa
- Det bästa chilireceptet